Apparatuur

Nikon D610 Fullframe spiegelreflex Camera

heeft een lichtgevoelige, fullframe CMOS-sensor van 24.3 megapixel en een snelle EXPEED 3 beeldprocessor. Uw foto's en full HD-video's hebben levensechte kleuren, zijn haarscherp en vol met details. De ISO is uitbreidbaar tot ISO 25.600 en de camera is bovendien een stuk sneller dan zijn voorganger, de Nikon D600. Met de nieuwe 'Stil ontspannen' stand kunt u bijna geluidloos opnames maken. Met de lichte Nikon D610 hebt u snelheid, kracht en rust in één body. Van sportfotografie tot momentopnames waar een hoge gevoeligheid en discretie is vereist.


Nikkor 18-35mm Groothoek lens

- Compatibel met het FX-en DX-formaat sensoren
- Hoge resolutie en superieur contrast
- Super Integrated Coating vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken
- Voorzien van metalen vatting en rubberen weerbestendige afdichting
- Snelle, stille en nauwkeurige autofocus met de Silent Wave Motor
- Compact en licht ontwerp met een gewicht van slechts 385 gram
- Filtermaat van 77 millimeter


Nikkor 28-300mm Zoom lens

- Geschikt voor zowel groothoek- als teleopnamen
- Krachtig en flexibel FX-zoomobjectief met 10.7x zoom
- Vier stops langere sluitertijden dankzij de beeldstabilisatie
- Hoge optische prestaties en een hoog contrast
- Weerbestendige vatting tegen stof en vocht
- Geruisloze Silent Wave autofocus motor

Grijs Filters en Tussenringen...

B+W grijsfilter 10 stops 

Cokin Gradual ND Kit

Macro Extentions Tube Set

B+W grijsfilters worden vervaardigd uit neutraal grijs, Schott NG-glas. Ze blokkeren gelijkmatig het gehele zichtbare spectrum en zorgen zodoende voor een lichtreductie, zonder de kleuren en het contrast te beïnvloeden. Middels een grijsfilter kunt u uw sluitertijden langer maken bij hetzelfde licht.

Bestaat uit een set van drie grijsverloopfilters om de lichtintensiteit binnen een scène in evenwicht te brengen. Dit geldt vooral in situaties waar u geen totale controle over het licht hebt, zoals in fel contrasterende landschappen. Vaak zal bij hevig zonlicht de lucht gaan uitbijten en de voorgrond te donker worden waardoor details verloren gaan. Het Cokin gradueel grijsfilter heft het verschil in lichtintensiteit op waardoor een evenwichtige belichting verkregen wordt.

Een tussenring zorgt ervoor dat er een grotere afstand ontstaat tussen de beeldsensor van de camera en de achterste lens van het objectief. Hierdoor wordt de scherpstelafstand van het objectief korter, waardoor het mogelijk wordt dichter op het onderwerp scherp te stellen. Hierdoor wordt het onderwerp groter op de sensor geprojecteerd dan zonder tussenring het geval zou zijn. Een tussenring vergroot dus de eigen vergrotingsfactor van een objectief.

Statief...

Alta Pro statief met balhoofd

Alta Pro statieven hebben een ongeëvenaarde flexibiliteit, stabiliteit en meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Dankzij het innovatieve Multi-Angle Central Column (MACC) systeem kunnen de gebruikers de middenzuil verstellen in 0 tot 130-graden hoeken in variabele verticale en horizontale posities waardoor macro-fotografie en speciale groothoek opnamen eenvoudig zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.