Apparatuur

De Nikon D610, Spiegelreflex Fullframe camera...
heeft een lichtgevoelige, fullframe CMOS-sensor van 24.3 megapixel en een snelle EXPEED 3 beeldprocessor. Uw foto's en full HD-video's hebben levensechte kleuren, zijn haarscherp en vol met details. De ISO is uitbreidbaar tot ISO 25.600 en de camera is bovendien een stuk sneller dan zijn voorganger, de Nikon D600. Met de nieuwe 'Stil ontspannen' stand kunt u bijna geluidloos opnames maken. Met de lichte Nikon D610 hebt u snelheid, kracht en rust in één body. Van sportfotografie tot momentopnames waar een hoge gevoeligheid en discretie is vereist.

 

Tokina 16-28 mm f2.8 Groothoeklens...
- Professioneel 16-28mm groothoek-objectief
- Inzetbaar voor tal van verschillende doeleinden
- Snel schakelen tussen autofocus en handmatige scherpstelling
- Minimalisering van chromatische aberraties en reflecties
- Heldere opnames met een rand tot rand scherpte
- Korte minimale scherpstelafstand van 28cm

 

 

Nikkor 28-300 mm f/3.5-5.6 Zoomlens...
- Geschikt voor zowel groothoek- als teleopnamen
- Krachtig en flexibel FX-zoomobjectief met 10.7x zoom
- Vier stops langere sluitertijden dankzij de beeldstabilisatie
- Hoge optische prestaties en een hoog contrast
- Weerbestendige vatting tegen stof en vocht
- Geruisloze Silent Wave autofocus motor

Grijs Filters en Tussenringen...

B+W grijsfilter 10 stops 

Cokin Gradual ND Kit

Macro Extentions Tube Set

B+W grijsfilters worden vervaardigd uit neutraal grijs, Schott NG-glas. Ze blokkeren gelijkmatig het gehele zichtbare spectrum en zorgen zodoende voor een lichtreductie, zonder de kleuren en het contrast te beïnvloeden. Middels een grijsfilter kunt u uw sluitertijden langer maken bij hetzelfde licht.

Met de Cokin Gradual ND Kit haalt u een set van 3 hoogwaardige filters in huis. Hiermee is het mogelijk uw foto’s evenwichtig te belichten.
Dit garandeert u meer controle bij het fotograferen tijdens zonnige omstandigheden. De meegeleverde P-Pro filterhouder bevestigt u eenvoudig op een optionele adapterring.

De tussenringenset bestaat uit 3 extensions tubes welke de macro mogelijkheden van uw huidige lenzen aanzienlijk verbeteren terwijl u daarbij nauwelijks op de kwaliteit hoeft in te leveren. 

Toebehoeren...

Alta Pro statief met balhoofd

Alta Pro statieven hebben een ongeëvenaarde flexibiliteit, stabiliteit en meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Dankzij het innovatieve Multi-Angle Central Column (MACC) systeem kunnen de gebruikers de middenzuil verstellen in 0 tot 130-graden hoeken in variabele verticale en horizontale posities waardoor macro-fotografie en speciale groothoek opnamen eenvoudig zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.